Een riviertafel voor jouw interieur

Heb jij wel eens een riviertafel gezien? Hoogstwaarschijnlijk is een riviertafel wel eens een keer voorbij gekomen op je Instagram of Pinterest feed. Tafels zoals deze zijn uiterst geschikt voor jouw woonkamer of kantoor. Vergaderingen komen veel voor binnen een bedrijf en die gaan zeker niet verdwijnen. Omdat je hier toch al veel tijd spendeert, vooral met klanten, waarom laat je van je tafel geen statement maken? Nieuwsgierig geworden naar rivier tafels en de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden online.

Een riviertafel van epoxy

Een riviertafel wordt gemaakt van hout dat vervolgens gevuld wordt met epoxy hars. Deze hars heeft als kenmerk dat het snel vorm krijgt en deze ook behoudt. Wist je dat het mogelijk is om deze hars in verschillende kleuren te krijgen? Als je liever geen blauwe hars wilt, is het mogelijk om deze hars in een ander kleurtje te krijgen dat beter bij jouw interieur past. Heeft jouw interieur veel zwarte elementen? Dan is het ook mogelijk om een zwarte riviertafel te kopen.

Het aanschaffen van een riviertafel

Je hebt besloten om een riviertafel te kopen. Online heb je verschillende tafels beschikbaar, maar als jij een specifiek idee hebt wil deze natuurlijk op maat gemaakt hebben. Bij Designed by Dennis is dit mogelijk. Dennis is gespecialiseerd in het maken van riviertafels. Benieuwd naar de tafels die hij al heeft gemaakt voordat je een aankoop gaat doen? Bekijk de website voor alle projecten die hij heeft gedaan. Overtuigd? Neem dan contact op en wacht niet langer met de aanschaf van een riviertafel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RELATED POST

Combineer stoer en sfeervol met een industriële wandlamp en vloerlampen

Industriële verlichting is tegenwoordig populair vanwege de stoere en robuuste uitstraling. Een industriële wandlamp en vloerlampen zijn daarom een uitstekende…

7 tafeldecoraties om de perfecte eetkamer te creëren

Een van de beste aspecten van entertainment is om een ​​speciale omgeving te creëren waar iedereen van kan genieten en…

Voeg eenvoudig stijl toe aan je huis met Picture Molding

Je hebt een muur in huis die je elke dag ziet, maar je weet niet wat je moet doen om…

53 Keukenbenodigdheden voor uw nieuwe appartement

Je nieuwe huis is perfect. Het heeft alles wat je wilt en meer. Dat is het, behalve dat ik het…