7 tafeldecoraties om de perfecte eetkamer te creëren

Een van de beste aspecten van entertainment is om een ​​speciale omgeving te creëren waar iedereen van kan genieten en onthouden. Je kunt een avondmaal maken of breken door je humeur te verfraaien.
Gebruik deze 7 tips om finesse en creativiteit naar je tafel te brengen. U bent op weg om van elke dinerrally een chique vakantie of een nostalgische thuiservaring te maken.
1.1. Bloemen

Bloemen fleuren de kamer altijd op. Dit is waarschijnlijk de meest veelzijdige decoratie die je tot je beschikking hebt. Breng alles naar een hoger niveau, vers of kunstmatig, om toe te voegen aan uw avondmaal.
Voeg het toe aan het middelpunt om de aandacht van de gast te trekken of maak een klein bloemstuk voor elke gastenstoel.
Het decoreren van belangrijke evenementen zoals repetitiediners en diploma-uitreikingen? Als u een klas wilt toevoegen, kunt u overwegen een naamplaatje toe te voegen aan uw gepersonaliseerde bloemstuk.
Voeg decoratieve bloemen toe aan je tafelloper om je diner een koninklijke uitstraling te geven!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd: Country House Style Elements 5 Cottage Core Ideas

2. Kaars
Kaarsen zijn de beste keuze voor een meer intieme omgeving. Er is geen vervanging voor de warmte en het romantische gevoel dat kaarsen letterlijk op tafel kunnen brengen!

U kunt een kaars in het midden van de tafel plaatsen voor een uniforme en gecontroleerde uitstraling. Als alternatief kunt u een boek of kroonluchter gebruiken om de hoogte en afstand van elk te veranderen om op uw ogen te letten. Drijf een kleine kaars in watergas en raak deze voorzichtig aan met een kaarslicht. Plaats de vaas strategisch in het midden van de plaatsing. Het zal uw gasten het gevoel geven dat ze naar de spa zijn gekomen voor het diner

3. Tafelloper
De tafelloper is een integraal onderdeel van de plaatsing van de eetkamer (tenzij je een ronde tafel hebt natuurlijk). Gangen vormen de basis voor het creëren van diepte en visuele interesse. U kunt canvas of jute gebruiken voor eenvoudige lopers. Het is te vinden in bijna elke handwerkwinkel.
Gebruik voor verjaardagen, diploma-uitreikingen en meisjesfeesten een bordtafel om alle gasten te helpen tekenen en hun beste wensen achter te laten.
Als je een herdenkingsdiner organiseert, kun je een tafelloper maken voor je fotoalbum. Als het te veel is, bevestig dan een lus of print een aangepast ontwerp op een leeg canvas om het gemakkelijker te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Inleiding tot deurbeslag en sluiters

Deuren zijn een essentieel onderdeel van elk gebouw en bieden veiligheid, privacy en isolatie. Deurbeslag is het beslag dat wordt…

De kracht van Xooon en Henders & Hazel

Wanneer het aankomt op het inrichten van jouw woonkamer, wil je meubels van hoge kwaliteit die niet alleen comfort bieden,…

Tuintafels: De perfecte aanvulling voor jouw buitenruimte

Een tuintafel is niet zomaar een meubelstuk voor buiten, het is het middelpunt van gezelligheid en buitenmaaltijden. Het is de…

Combineer stoer en sfeervol met een industriële wandlamp en vloerlampen

Industriële verlichting is tegenwoordig populair vanwege de stoere en robuuste uitstraling. Een industriële wandlamp en vloerlampen zijn daarom een uitstekende…