Voeg eenvoudig stijl toe aan je huis met Picture Molding

Je hebt een muur in huis die je elke dag ziet, maar je weet niet wat je moet doen om hem te laten opvallen? Het is een saaie muur die eruitziet alsof je naar je staart en je vraagt ​​je persoonlijkheid naar voren te brengen, maar je weet niet hoe.
Ik weet dat het een geweldige muur kan zijn, maar ik weet niet wat ik moet doen, behalve een grote muurschildering van zeeschildpadden in felgekleurde vissen tekenen.
(Bovendien kunnen muren van vissen en schildpadden niet worden aanbevolen als muren.)

Lees verder om meer te weten te komen over de klassieke doe-het-zelfmanieren om een ​​gedurfde nieuwe look voor je huis te creëren.
Maak af en toe foto’s
Een van de grootste trends op het gebied van interieurdecoratie van vandaag is de installatie van fotolijsten, of dit nu aan de muren van uw huis of in de hele kamer is. Maar dit is niet nieuw! In feite hebben beelden een grote geschiedenis.

Het was meer dan 100 jaar geleden populair als een geweldige manier om kunstwerken op moeilijk te breken gipsplaat te hangen. Tijdens het Victoriaanse tijdperk was het vooral populair in huizen in New England en in het zuiden.
En, zoals veel waardevolle trends, is de oorsprongsdatum oud, maar de oude is weer nieuw. Steeds meer huizen installeren lijstwerk (ook wel raillijstwerk genoemd) om persoonlijkheid en functionaliteit aan hun kamers toe te voegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Inleiding tot deurbeslag en sluiters

Deuren zijn een essentieel onderdeel van elk gebouw en bieden veiligheid, privacy en isolatie. Deurbeslag is het beslag dat wordt…

De kracht van Xooon en Henders & Hazel

Wanneer het aankomt op het inrichten van jouw woonkamer, wil je meubels van hoge kwaliteit die niet alleen comfort bieden,…

Tuintafels: De perfecte aanvulling voor jouw buitenruimte

Een tuintafel is niet zomaar een meubelstuk voor buiten, het is het middelpunt van gezelligheid en buitenmaaltijden. Het is de…

Combineer stoer en sfeervol met een industriële wandlamp en vloerlampen

Industriële verlichting is tegenwoordig populair vanwege de stoere en robuuste uitstraling. Een industriële wandlamp en vloerlampen zijn daarom een uitstekende…