Wilt u uw geometrische tafel recyclen of opnieuw ontwerpen?

Ben je bang vanwege het geometrische ontwerp van je boekenplank wanneer je door de #shelfie-feed op Instagram bladert?
Het samenstellen van het perfecte schapscherm is moeilijk. Maar als het gaat om oude of beschadigde geometrische planken, zijn er nog grotere uitdagingen.
Maar je hoeft het niet alleen te doen! Deze gids helpt je om je vintage planken opnieuw te ontwerpen om echt Instagram-waardig te zijn.
Ben jij klaar voor #shelfie? Lees dan de belangrijkste tips voor het updaten van geometrische planken.
Vervang geometrische planken door nieuwe
Als er genoeg van dezelfde oude op de geometrische planken staan, is het tijd om een ​​nieuwe huurovereenkomst aan te bieden. Hoe zit het met het vervangen van de boekenplank door een geheel nieuwe?
Er zijn vijf huishoudelijke artikelen die houten planken kunnen veranderen in functionele en opvallende wanddecoraties.
Open keukenkast
Zwevende keukenplanken zijn de laatste tijd furieus. Ze zijn functioneel en esthetisch aantrekkelijk. Bovendien geeft het je keuken een bijzondere minimalistische touch. Het beste is dat je een open keukenkast kunt maken van oude geometrische planken.
Hang in plaats van een kast een lange rechthoekige plank. Het interieur kan worden gebruikt als een plek om servies, glaswerk en zelfs groen uit te stallen. U kunt ook de bovenkant van de rechthoek gebruiken om een ​​groter apparaat op te bergen.
Onze grootste tip is om ervoor te zorgen dat elke zwevende wandplank stevig genoeg is om het bestek vast te houden. Anders moet de nieuwe kast worden versterkt met sloophout en zelfs een metalen frame.
Extra opbergruimte in de badkamer
Heb je nooit genoeg ruimte voor al je toiletartikelen? Hang geometrische wandplanken achter het toilet, naast de wastafel, in de linnenkast om extra opbergruimte te creëren. Is er weinig opbergruimte? Voeg een of twee hoekplanken met haken toe die ook als handdoekenrek kunnen worden gebruikt.
Behandel je nieuwe badkameropbergruimte als een displayrek en combineer mooie parfumflesjes met hoogwaardige producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Inleiding tot deurbeslag en sluiters

Deuren zijn een essentieel onderdeel van elk gebouw en bieden veiligheid, privacy en isolatie. Deurbeslag is het beslag dat wordt…

De kracht van Xooon en Henders & Hazel

Wanneer het aankomt op het inrichten van jouw woonkamer, wil je meubels van hoge kwaliteit die niet alleen comfort bieden,…

Tuintafels: De perfecte aanvulling voor jouw buitenruimte

Een tuintafel is niet zomaar een meubelstuk voor buiten, het is het middelpunt van gezelligheid en buitenmaaltijden. Het is de…

Combineer stoer en sfeervol met een industriële wandlamp en vloerlampen

Industriële verlichting is tegenwoordig populair vanwege de stoere en robuuste uitstraling. Een industriële wandlamp en vloerlampen zijn daarom een uitstekende…